Oldal kiválasztása

A mancs őrjárat hősei különleges képességekkel rendelkező kutyusok, akik egy Ryder nevű kisfiúval együtt minden epizódban megmentenek valakit a kaland-öbölben.

Nem csoda, hogy a mesének óriási rajongó tábora van. Kutyus hősök, kalandok, mi kell még?

A rajongóknak pedig fantasztikus ajándék lesz karácsonyra, a Mancs őrjáratos párnahuzat.

 

Mancs őrjárat párnahuzatok

Gyerekszobába, nappaliba, rajongó gyermekek számára tökéletes választás.

A párnahuzat bírja a gyűrődést, 100% rugalmas és mosható poliészterből készült.

 

Mancs őrjárat párnahuzat kislányoknak

A mese rajongói között épp annyi a kislány, mint a fiú. Erre a párnahuzat készítők is gondoltak, néhány igazán lányos mintával és színvilággal. nem hercegnős, de mégis.. nagyon csajos.

A Mesés párna jó alvótárs és remek társ a kalandokban is, ahogy a kutyusok a mesében.

Mancs őrjárat párnahuzat fiúknak

A Mancs őrjárat kutyusai és kalandjai nagyon vonzóak a kisfiúk számára is. Könnyen azonosulhatnak a főhős fiúval, és imádott barátaival. Legjobb párosítás, kutyák és kalandok. És győzelmek, ez is nagyon fontos.

A megfelelő párna, a Mancsos párnahuzattal ésszerű és egyben megfelelő védelem a rossz álmok ellen. A gyerkőcök álmukban kutyusokkal kalandoznak, nappal pedig a mesékről mesélnek.

 

A fiúk számára is készültek ideális párna-minták. A kék párnahuzaton a hősök elrendezés olyan, mint a felnőtt szuperhősök megjelenése. Pont olyan! Ezért a kutyusos párnák igazán kedves és vagány szereplői lehetnek a fiúk játékainak.

 

Mancs őrjárat párnahuzat karácsonyra

A Mancs őrjárat rajongók számára nagy ajándék, ha a lakás többi részében is ott lehetnek a kedvenceik. Így karácsony környékén, az egyik legjobb választás a zöld mancsos párna. Illik az ünnepi hangulathoz, és mesésebbé teszi a nappalit is.

Összegezve

A Mancs őrjárat meséi rengeteg rajongót vonzanak. És a rajongó gyerkőcök számára hatalmas öröm, ha otthon, a saját életükben kézzel foghatóan megjelennek a szuper kutyus hősök. Erre kiváló választás a mesés párnahuzatok, melyek bírják a gyűrődést, és arra lettek kitalálva, hogy gyerekek játszanak velük.

Válassz Mancs őrjáratos párnahuzatot ajándékba a gyermeknek!