Oldal kiválasztása

Valentin napi ajándék férfiaknak

Míg általában könnyebb egy férfinak ajándékot kitalálni, a Valentin nap kivétel. Egy férfinak mégsem lehet szivecskés bögrét, meg szivecskés akármit adni ajándékba, nem igaz?

Azért vannak olyan szivecskés ajándékok, amit igenis lehet férfiaknak is adni, mindjárt mutatunk párat.

És vannak olyan Valentin napi ajándékok, melyet magával vihet a munkahelyére. Vagy praktikus ajándék, ami elővehet, ha a barátaival focit néznek.

 

Valentin napi praktikus ajándék férfiaknak

Férfinak érdemes praktikus, használható tárgyakat ajándékba adni. Egyetértesz?

Valentin napra is adjunk praktikus ajándékot. Akkor szem előtt lesz, és örömet ad, nem lesz belőle porfogó. Ilyen lehet például a Valentin napi toll.

A tollak színe lehet fehér, fekete, piros, kék. A Valentin napi tollon lévő üzenetek például, szeretlek, te vagy a mindenem, szeretem a férjem.

Az üzenetek mindig célba érnek, férfiak is szeretik, amikor hallhatják, áthatják, hogy szeretjük őket.

 

A másik praktikus ajándék, a sörös pohár. Jó, bármit lehet inni abból a pohárból, a lényeg a rajta lévő Valentin napi minta. Vicces, szerelmes Valentin napi pohár.

Valentin napi alkoholos ajándék férfiaknak

A férfiaknak gyakran adunk alkoholos ajándékot. Ez egyszerű. de Valentin napra egy alkoholos ajándék sem lehet csak egyszerű.

Válassz neki a pálinkás poharak közül. Lehet ez is szerelmes, de lehet névre szóló is! Sőt, lehet szexis, vicces. Gyűjthetsz neki komoly készletet is, ha veled és a barátival szoktatok pálinkázni.

Az alkohol ajándék mellé válassz egy zsákbamacska társasjátékot is. Azzal mindig fel tudod dobni a hangulatot.

 

Valentin napi szeretlek ajándék férfiaknak

Ha a párod romantikus alkat, és van annyira magabiztos, hogy nem érzi magát kellemetlenül a „nyálasan szerelmes” ajándékoktól, akkor hajrá, ez a te napod. Válogass neki a Szeretlek feliratú ajándékokból.

Válogass a Valentin napi bögrék és hűtőmágnesek és kupak mágnesek közül.

 

Összegezve

Valentin napra érdemes praktikus ajándékokba csomagolni a szerelmes üzeneteket. Remek ajándék ötlet a Valentin napi toll, pohár, pálinkás pohár készlet, és a zsákbamacska játékok is.

A férfiak is szeretik hallani, hogy szeretjük őket, válogass a Szeretlek feliratú ajándékokból is néhányat!